• Manufacturing

    Produsèn First fokus kloso onanti-lemes ing China liwat 10 taun.

  • Warranty

    babar pisan kualitas 12 sasi ing kabeh produk mlebukake.

  • Service

    Kita ngawula sawetara pengecer donya ndhuwur; Amazon, Phillips, Grainger, Drive medical lan liyane.

  • kegiatan budaya perusahaan karo tema "persatuan ora individualisme"

    Iku mangsa learning budaya perusahaan taunan, taun perusahaan wis kandungan ing mode latihan budaya perusahaan, lan iku ora ana maneh mode latihan patemon siji, kita duwe cara liyane kanggo liyane sinau ing-ambane lan ngleksanakake budaya kita perusahaan. Ing sinau budaya perusahaan sasi iki kang, i ...

  • Kita Back to Work

    Dear pelanggan, partners lan kabeh Staff perusahaan: Enggal atmosfer anyar, taun ing babi "zhu shi shun li"! Februari 13, 2019 (dina kaping sanga), iku dina pisanan saka construction saka Xiamen Mats Sheep. Ing Taun Anyar, Xiamen Mats Sheep account ngimpi anyar pesawat sail, resmi kicked mati saka ...

  • Holiday Kabar-Office penutupan kasus kanggo taun of Pig

    Ing Nagara saka Imlek saka babi, Mats Sheep kantor lan pabrik bakal ditutup saka Februari 1-12, 2019. Kantor bakal mbukak ing wektu normal sing ana, 13 Februari, 2019. Yen ana priksaan urgent kanggo kita, please aran gratis kanggo hubungi kita. Kita bakal ing layanan. Matur y ...

  • Budaya Perusahaan: Company Party Annual 2018

    ‘Sheep’ Family At Sheep Mats, we are blessed to have the best team around. In appreciation of our employees’ dedication and hard work in 2018, we took time out to celebrate at Wanda Realm Xiamen North Bay. Our Annual Company Party is a day where we can celebrate and reflect on the accomplishme...

BABAGAN AWAKE DHEWE

Mats wedhus dadi pabrikan certified pisanan lan mung TUV China kang kloso anti-lemes; Swara sixty- telung yuta unit tugasaken donya. Iku dumunung ing kutha Xiamen, kang panggonan utama kanggo ijol-ijolan salib Selat sales.

produk utama kita kalebu kloso anti-lemes pawon, ngadeg mejo kloso, industri kloso anti-lemes, medical kloso anti-lemes, kloso salon, kloso fitness lan kloso Yoga. "Nyaman ngadeg saben dina" apa kita Chase. Kita apa karo akèh klien kalebu GRAINGER, TARGET, PHILIPPS, Costco, Amazon, ECT.

 

  • OEM / ODM layanan

  • Sawise layanan Sale

  • Grosir online

Tampilan Online Chat!