FAQ

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa AHome?

AHOME punika China kang kawitan lan mung liwat Jerman (TUV) standar sertifikat CE Produsèn lan exporter saka kloso anti-lemes anjog.

Apa iku AHome?

153 karyawan babar blas, 20 profesional tim R & D, 5 engineers senior lan 20 wong dodolan. 90% saka prodhuk sing didol kanggo luwih saka 50 negara lan wilayah kayata Amerika, Jepang, Korea Kidul, Kanada, Eropa, Amerika Selatan, Australia, lan liyane.

Apa Nilai inti saka AHome?

AHome adopts a saben wulan produk-utamané anyar ora warata kloso ngadeg mejo, standar ngadeg mejo kloso lan saya nyebar kualitas produk kanggo saben wong, sukci customer. "Gawe comfort efisien" akehe account AHome lengkap.

Apa sing produk utama AHome?

AHome wis spesialisasine ing Manufaktur, marketing lan R & D ora warata & warata kloso ngadeg mejo, pawon comfort kloso, kloso medical, lantai kloso bedhah lan kloso Barber lan ing.

Apa bisa produk AHome digunakake & Applied?

Anti - kloso lemes  wis buktiaken kanggo nambah produktivitas lan ngurangi bali, ciloko dhengkul lan gulu lan soreness. Aplikasi-Industrial, Retail, Home, Hospitality, Mail Rooms, counters, Wet Area, etc.

Arep digarap US?