Grosir Anti-Slip Stand Up Desk Mat kanggo Floor Eksportir lan Produsen | wedhus

Anti-Slip Stand Up Desk Mat kanggo Floor

Katrangan singkat:

Anti-lemes lantai Mat kanggo ngadeg meja lan lingkungan ngadeg karya liyane

Digawe saka polyurethane umpluk 100% sing nyedhiyani tenan durung nyaman lumahing ngadeg

Mat contoured karo unsur wungu ngidini pangguna kanggo babagan, aplikasi meksa sehat kaki, lan mindhah bab alamiah

Relieves tension awak lan mbenakake dedeg piadeg lan circulation karo desain tinggi

Mbantu masalah kesehatan pertempuran digandhengake karo gaya urip lsp nalika digabungake karo mejo ngadeg

construction awet njogo sawijining integritas lan wangun karo nggunakake dina


Detail produk

Tags Product

item

Ora-flat kloso Anti Lemes

Reguler Size

 26 "X29" X3 "utawa ukuran standar utawa selaras

wangun

ora duwe aturan baku

Materi

100% PU umpluk

pola

 selaras

warna

Black utawa Customized

Level Fire-bukti

selaras

Feature Product

comfort lan support lan biaya-efektif

menehi support tunggal kuwat

Anti lemes, ora-nggulung, sudhut beveled sing ngurangi potensial tripping, Stain tahan lan gampang kanggo ngresiki tanpa turahan sembarang.

babar pisan 1 taun

Sertifikasi 

TUV, ISO, SGS (utawa sing perlu)

Reguler Packaging

1pc ing tas PE, 1pcs / CTN


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita