Grosir Comfort Stain Tahan Non-Slip ngisor pawon Mat Eksportir lan Produsen | wedhus

The Stain Tahan Non-Slip ngisor pawon Mat

Katrangan singkat:

Kita janji: kloso Kita standar bakal ngidini endhog kanggo tiba saka dhuwur 3 meter tanpa bejat.

Printing digital inkjet, pola Komplek customizable, werna padhang, pola alus, detailsClose nggoleki kanggo lemah, ora ditekuk, Aman, tripping-bukti;
Struktur Product:

①Wear-tahan, luh-tahan, gampang kanggo ngresiki, bisa selaras ing macem-macem werna, pola;

②PU umpluk: Kanthi kelenturan apik lan support, nambah area support nalika ngadeg ing tlapak sikil, èfèktif nyuda meksa sikil;

③SBR anti-slip backing: Good anti-slip efek kanggo nyegah beboyo safety amarga ngusapake;
Semangat retardant HFS Good anti-slip efek kanggo nyegah beboyo safety amarga ngusapake;
Kualitas produk: pengawasan Quality wis digawa metu saben operasi;
Test: Prodhuk ora bakal rusak sawise 30,000 kaping pedaling ing sisih padha.
3D print efek visual.


Detail produk

Tags Product

item

kloso pawon Anti-Lemes

Reguler Size

 20 "* 30" / 20 "32" / 20 "* 36" / 20 "* 39" / utawa selaras

kekandelan

3/4 ", 5/8" utawa Custom

Materi

Top PVC kulit, PU umpluk nang, anti-slip backing

Pola / Warna

selaras

Dianggo

Kitchen, Kantor, stasiun Makarya, Living Room, Hospital, house Nursing (Sembarang wusana kudu ngadeg kanggo dangu)

Feature Product

¾ "Nglukis kanggo maksimum comfort lan support lan biaya-efektif

Ing ¾ "menehi support tunggal kuwat

Anti lemes, ora-nggulung, sudhut beveled sing ngurangi potensial tripping, Stain tahan lan gampang kanggo ngresiki tanpa turahan sembarang.

babar pisan 1 taun

Sertifikasi 

TUV, ISO, SGS (utawa sing perlu)

Reguler Packaging

1pc ing tas PE, 10pcs / CTN


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita