Grosir Nyaman ora mlebukake anti lemes ngadeg medical Mat Eksportir lan Produsen | wedhus

Nyaman ora mlebukake anti lemes ngadeg Mat medical

Short Description:

medical anti lantai lemes Mat dirancang khusus kanggo nyedhiyani tingkat paling dhuwur saka comfort lan support kanggo Bedah, perawat lan teknisi. solusi sampurna kanggo wilayah ngendi profesional medical sing dibutuhaké kanggo ngadeg kanggo suwé lengkap dasi

Mats sing dibangun saka kualitas umpluk teken paling kanggo nyegah bundhas ing acara kang sengaja muter-mati saka amben

High mbalek PU umpluk kanggo nyedhiyani panyerepan maksimum lan mbalek kanggo ngurangi impact ing acara saka tiba.

Dirancang kanggo duwe lancip, lantai La keliling, pereng bertahap lan komprèsi segel gandheng.

Beveled sudhut dirancang kanggo gampang muter kursi rodha utawa dipakani / tabel sumber medical dhateng Mat

Anti slip ngisor netting tansah Mat aman kanggo nyegah sengaja tripping.


Detail produk

Tags Product

item

Medical Mat

Reguler Size

24”*70”*3/4”

Material

kulit PVC + PU foaming + Anti slip backing

pola

selaras

warna

Black, Blue, utawa Selaras

Certification 

RoHS, CA 117 (utawa sing perlu)

Reguler Packaging

1pc / tas, 5pcs / CTN

 

医疗垫包装


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    Tampilan Online Chat!