Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Што е AHome?

AHOME е прв во Кина и само минува германски (TUV) стандарди CE сертификација водечки производител и извозник на анти-замор душеци.

Колку е голем AHome?

153 вработени целосно, 20 професионални R & D тим, 5 високи инженери и 20 продажбата на луѓе. 90% од производите се продаваат во повеќе од 50 земји и региони, како што се Америка, Јапонија, Јужна Кореја, Канада, Европа, Јужна Америка, Австралија, и многу повеќе.

Што е основната вредност на AHome?

AHome донесува месечна нови производи, главно не се рамни стои маса душеци, стандардни стои маса душеци и постојано се шири на квалитетот на производите на секој човек, секој клиент срце. "Креирај ефикасна утеха" се добие комплетен бренд AHome.

Кои се главните производи на AHome?

AHome е специјализирана за производство, маркетинг и R & D на не рамна и рамна положба маса душеци, кујнски удобност душеци, медицински душеци, хируршки патосници и бербер душеци и така натаму.

Што може да AHome производи се користат и применуваат?

Анти - замор душеци  за кои е докажано да се зголеми продуктивноста и намалување на грбот, колената и вратот повреди и болка. Пријава-индустриски, мало, Насловна, угостителство, пошта соби, шалтери, влажни подрачја, итн

Сакаат да работат со САД?