• Prodhim

  prodhuesi i parë për të përqëndrohet Mats onanti-lodhje në Kinë mbi 10 vjet.

 • garanci

  garanci të cilësisë 12 muaj për të gjitha produktet e dërguar.

 • shërbim

  Ne të shërbejë disa nga shitësit të lartë në botë; Amazon, Phillips, Grainger, Drive mjekësore dhe më shumë.

 • When Should Anti-Fatigue Mats Be Used?

  Anti-fatigue Mats are mats designed to reduce fatigue caused by standing for long periods on a hard surface (e.g., cement floors). Fatigue-reducing mats can be made of various materials including rubber, carpeting materials, vinyl, and wood. As one of the top manufacturers in the anti fatigue mat...

 • Stay Physically Active at Home

  The broadly used of Exercise Equipment Mats (or typically Treadmill Mats, Stationary Bike Mats) make it possible to Stay Physically Active at Home. As new COVID-19 cases continue to emerge in the European countries, many healthy individuals are being requested to stay at home in self-quarantine. ...

 • 5 Best Anti Fatigue Comfort Floor Mats

  If you spend a lot of time standing in your kitchen, in front of a standing desk, or really anywhere else, it’s time to make an upgrade to an anti-fatigue mat. The best Anti Fatigue Floor Mats go beyond those labeled “anti-slip” or “cushioned” to actually encourage subtle movements in the legs an...

 • What is the Best Anti Fatigue Salon Floor Mat?

  Customers who are opening a new barbershop or renovating an existing men’s salon, we are excited to announce that we offer a wide selection of  the best Anti Fatigue Salon Mats to fit your salon chair! If you want to find a barber mat that is good looking and of adequate quality, you get to righ...

 • IMG_9645

RRETH NESH

Mats dele është prodhuesi i parë dhe vetëm TUV certifikuar Kinës e Mats anti-lodhje; Mbi sixty- tre milion njësi të vendosur në të gjithë botën. Është e vendosur në qytetin Xiamen, e cila është një vend i madh për kryq shkëmbime Strait shitjes.

Produktet tona kryesore përfshijnë Mats anti-lodhje kuzhine, këmbë Mats tavolinë, Mats industriale anti-lodhje, mjekësore Mats anti-lodhje, Mats sallon, Mats palestër dhe Mats yoga. "Rehatshme në këmbë çdo ditë" është ajo që ne ndjekje. Ne jemi duke punuar me një shumë të klientëve, duke përfshirë Grainger, objektiv, Philipps, Costco, Amazon, etj.

 

 • Pas shitjes shërbimi

  Pas shitjes shërbimi

 • Wholesale online

  Wholesale online

 • shërbim OEM / ODM

  shërbim OEM / ODM