• Manufaktur

    Produsén munggaran fokus Mats onanti-kacapean di Cina leuwih 10 taun.

  • garansi

    jaminan kualitas 12 bulan on sakabeh produk shipped.

  • palayanan

    Urang ngawula sababaraha retailers luhur di dunya; Amazon, Phillips, Grainger, Girang médis sareng nu sanesna.

  • aktivitas budaya perusahaan kalawan tema "persatuan moal individualisme"

    Éta usum learning budaya perusahaan taunan, taun ieu parusahaan geus enriched mode latihan budaya perusahaan, sarta eta geus euweuh hiji mode latihan pasamoan tunggal, urang kudu leuwih cara pikeun leuwih ulikan na-jero na nerapkeun budaya perusahaan urang. Dina ulikan budaya perusahaan bulan ieu urang Nyai ...

  • Urang Dupi Back to Gawé

    Dear konsumén, mitra sarta sakabeh staf pausahaan: Taun Anyar atmosfir anyar, taun babi "Zhu shi shun li"! Pébruari 13, 2019 (dinten kasalapan), nyaeta dinten mimiti pangwangunan Xiamen Mats Domba. Dina Taun Anyar, Xiamen Mats Domba brand ngimpi anyar set balayar, resmina ditajong kaluar tina ...

  • Libur bewara-Kantor panutupanana pikeun The Taun The Babi

    Dina observance of Taun Anyar Cina babi teh, Mats Domba kantor jeung pabrik bakal ditutup ti Pébruari 1-12, 2019. kantor moal reopen dina waktu normal maranéhanana dina Rebo, 13 Pebruari, 2019. Lamun aya hiji panalungtikan urgent keur kami, punten ngarasa Luncat ngahubungan kami. Urang bakal di layanan anjeun. Hatur y ...

  • Budaya parusahaan: parusahaan Partéi Taunan 2018

    ‘Sheep’ Family At Sheep Mats, we are blessed to have the best team around. In appreciation of our employees’ dedication and hard work in 2018, we took time out to celebrate at Wanda Realm Xiamen North Bay. Our Annual Company Party is a day where we can celebrate and reflect on the accomplishme...

TENTANG KAMI

Mats domba téh produsén Certified munggaran tur ngan TUV Cina ngeunaan Mats anti kacapean; Leuwih sixty- tilu juta unit deployed di sakuliah dunya. Hayu urang lokasina di kota Xiamen, nu mangrupakeun tempat utama pikeun séntral cross selat jualan.

produk utama urang kaasup Mats anti kacapean pawon, nangtung meja Mats, industri Mats anti kacapean, médis Mats anti kacapean, Mats salon, Mats kabugaran na Mats yoga. "Nyaman nangtung unggal poé" téh naon urang ngudag. Kami gawé bareng loba klien kaasup GRAINGER, udagan, PHILIPPS, COSTCO, Amazon, ect.

 

  • OEM / ODM jasa

  • Saatos jasa Sale

  • borongan online

WhatsApp Online Chat!