FAQ

FAQ

Loba ditanyakeun

Naon AHome?

AHOME nyaéta Cina urang munggaran tur ngan pas Jerman (TUV) standar sertifikasi CE produsén sarta éksportir of Mats anti kacapean ngarah.

Kumaha badag nyaéta AHome?

153 pagawé sagemblengna, 20 profésional tim R & D, 5 insinyur senior jeung 20 urang jualan. 90% produk nu dijual ka leuwih ti 50 nagara jeung wewengkon saperti Amérika, Jepang, Koréa Kidul, Kanada, Éropah, Amérika Kidul, Australia, jeung lianna.

Naon ajén inti AHome?

AHome adopts a bulanan produk-utamana anyar henteu datar Mats ngadeg meja, baku ngadeg meja Mats sarta terus nyebarkeun kualitas produk jeung unggal jalma, tiap haté customer. "Jieun kanyamanan efisien" mangrupakeun hiji merk AHome lengkep.

Naon anu produk utama AHome?

AHome ieu specializing di manufaktur, pamasaran jeung R & D teu datar & datar Mats ngadeg meja, dapur kanyamanan Mats, Mats médis, lanté Mats bedah na Mats mapag jeung saterusna.

Naon tiasa produk AHome dipaké & dilarapkeun?

Anti - Mats kacapean  geus kabuktian bisa ngaronjatkeun produktivitas jeung ngurangan deui, tatu dengkul na beuheung na soreness. Aplikasi-Industrial, Retail, Imah, Rékréasi, Surat Kamar, Counters, baseuh Wewengkon, jsb

Hoyong Anjeun gawekeun AS?