Borongan Anti kacapean ranjang Kasalametan Médis lanté mat éksportir na Produsén | domba

Anti kacapean ranjang Kasalametan Médis lanté mat

Pondok Description:

médis anti lanté kacapean mat Ieu dirancang husus nyadiakeun tingkat pangluhurna kanyamanan sarta rojongan pikeun surgeons, ngarawat tur technicians. solusi sampurna pikeun wewengkon mana professional médis diwajibkeun nangtung pikeun période ngalegaan tina dasi

Mats nu diwangun tina kualitas busa dikomprés pangluhurna pikeun nyegah tatu dina acara hiji kahaja roll-off tina ranjang

Tinggi rebound PU busa nyadiakeun diserep maksimum sarta rebound pikeun ngurangan dampak dina acara ragrag hiji.

Direkayasa keur boga ipis, lanté hugging perimeter, condong bertahap sarta segel komprési dilas.

Beveled edges dirancang jiga gulung korsi roda atawa dahar / tabel suplai médis onto mat

Anti dieunakeun handap netting ngajaga mat aman pikeun mantuan nyegah teu kahaja tripping.


jéntré produk

Tags produk

barang

médis Mat

biasa Ukuran

 24 "* 70" * 3/4 ​​"

material

kulit PVC + PU foaming + Anti dieunakeun Nyieun

corak

 ngaropéa

warna

Hideung, Blue, atawa ngaropéa

sertipikasi 

ROHS, CA 117 (atawa sakumaha nu peryogi)

biasa bungkusan

1pc / kantong, 5pcs / ctn

 

医疗垫包装


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat!