Borongan Anti dieunakeun Stand Up meja Mat pikeun lanté éksportir na Produsén | domba

Anti dieunakeun Stand Up meja Mat pikeun lanté

Pondok Description:

Anti kacapean lanté mat keur nangtung desks sarta lingkungan ngadeg gawé séjén

Dijieunna tina busa polyurethane 100% nu nyadiakeun teguh hiji acan nyaman permukaan ngadeg

mat Contoured mibanda elemen diangkat ngamungkinkeun pamaké pikeun manteng, panawaran tekanan cageur mun suku, sarta mindahkeun ngeunaan alami

Relieves tegangan awak sarta ngaronjatkeun sikep jeung sirkulasi kalawan desain ergonomic

Mantuan isu kaséhatan ngempur pakait sareng gaya hirup sedentary nalika digabungkeun jeung meja ngadeg

konstruksi awét mertahankeun integritas sarta bentukna jeung pamakéan sapopoé


jéntré produk

Tags produk

barang

Teu-datar Mats Anti kacapean

biasa Ukuran

 26 "X29" x3 "atawa ukuran standar lianna atawa ngaropéa

wujud

teu katangtu

material

100% PU busa

corak

 ngaropéa

warna

Hideung atawa ngaropéa

Level seuneu-buktina

ngaropéa

Feature produk

kanyamanan sarta rojongan na biaya-éféktif

nyadiakeun rojongan budi kuat

Anti kacapean, teu-curl, edges beveled nu ngurangan potensi tripping, kokotor tahan jeung gampang pikeun ngabersihan tanpa résidu nanaon.

jaminan 1 taun

sertipikasi 

TUV, ISO, SGS (atawa sakumaha nu peryogi)

biasa bungkusan

1PC dina kantong pe, 1PCS / CTN


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami