Borongan kanyamanan kokotor tahan Non-dieunakeun Bottom dapur mat éksportir na Produsén | domba

Kanyamanan kokotor tahan Non-dieunakeun Bottom dapur mat

Pondok Description:

Urang janji: Mats baku kami bakal ngidinan endog turun tina jangkungna 3 méter tanpa megatkeun.

Percetakan Digital inkjet, pola kompléks customizable, kelir caang, pola hipu, detailsClose rupa kana taneuh, moal curled, Aman, tripping-buktina;
Struktur produk:

①Wear-tahan, cimata-tahan, gampang beresih, bisa ngaropéa dina rupa-rupa kelir, pola;

②PU busa: Kalawan élastisitas alus sarta rojongan, ningkatkeun legana rojongan nalika nangtung dina dampal tina kaka, efektif nurunkeun tekanan tina kaki;

③SBR anti dieunakeun Nyieun: Good anti dieunakeun éfék pikeun nyegah bahya kaamanan alatan ngageser;
Seuneu retardant rating: Good anti dieunakeun éfék pikeun nyegah bahya kaamanan alatan ngageser;
Kualitas produk: inspeksi Quality dilumangsungkeun sanggeus unggal operasi;
Test: produk teu bakal ruksak sanggeus 30.000 kali tina pedaling dina bagian nu sami.
3D nyitak éfék visual.


jéntré produk

Tags produk

barang

Mats dapur Anti kacapean

biasa Ukuran

 20 "* 30" / 20 "* 32" / 20 "* 36" / 20 "* 39" / atanapi ngaropéa

kakandeleun

3/4 ", 5/8" atanapi Adat

material

Top PVC kulit, PU busa jero, anti dieunakeun Nyieun

Pola / Warna

ngaropéa

pamakéan

Pawon, Kantor, stasiun Gawe, Living Room, Rumah Sakit, imah Kaperawatan (Sakur kasempetan nu kudu nangtung pikeun lila)

Feature produk

¾ "Kandel pikeun kanyamanan maksimum sarta rojongan na biaya-éféktif

Di ¾ "nyadiakeun rojongan budi kuat

Anti kacapean, teu-curl, edges beveled nu ngurangan potensi tripping, kokotor tahan jeung gampang pikeun ngabersihan tanpa résidu nanaon.

jaminan 1 taun

sertipikasi 

TUV, ISO, SGS (atawa sakumaha nu peryogi)

biasa bungkusan

1PC dina kantong pe, 10PCS / CTN


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami